Groeien met email marketing

Gericht communiceren met verschillende doelgroepen, meer (online) conversies realiseren en email marketing campagnes inzetten? Email marketing is nog steeds een kanaal met een zeer hoge ROI (Return on Investment). De relatief lage kosten, mogelijkheden tot personaliseren en goede automatiseringsmogelijkheden zorgen er voor dat email marketing niet mag ontbreken in een online marketing strategie.

Email marketing strategie

Door middel van brainstormsessies wordt een email marketing strategie ontwikkeld met duidelijke doelen en actiepunten die daadwerkelijk uitgevoerd worden. Samen met u ontwikkelen wij een email marketing strategie die goed past binnen uw online marketing strategie. Een langdurige samenwerking is daarbij altijd ons doel om zo ook naar de toekomst toe u te helpen op basis van behaalde resultaten en inzichten te helpen uw email marketing strategie te verfijnen.

Ervaren email marketing specialisten

Door onze ervaring op het gebied van email marketing zijn wij in staat om ook voor uw bedrijf een email marketing strategie te ontwikkelen die resulteert in

  • Meer (online) conversies
  • Online leadgeneratie
  • Groter online bereik
  • Uitgebreide email marketing campagnes

HEEFT U BEHOEFTE AAN GROEIEN MET EMAIL MARKETING?

Bent u benieuwd hoe u email marketing optimaal in kunt zetten, gerichter kunt communiceren met relaties en campagnes in kunt richten?