Groei door strategie

De juiste koers varen op basis van een doordachte online marketing strategie. Online kanalen optimaal inzetten om te komen tot een groter online bereik, meer online conversies en continue leadgeneratie. Dit op basis van een borging van continuïteit in activiteiten en optimaliseren van resultaten.

Internet marketing strategie

Ontwikkelen van een internet strategie die naadloos aansluit op de bedrijfsstrategie, met duidelijke doelen, een actieplan met verschillende online kanalen en een borging van continuïteit in activiteiten.

lees meer

Email marketing

Gericht communiceren met doelgroepen, online bereik vergroten en meer conversies realiseren met digitale mailings en uitgebreide campagnes. Allemaal met meetbaar resultaat.

Lees meer

Online leadgeneratie

Deel en creëer content, genereer zo meer website bezoekers en werk zo gericht aan het krijgen van meer online leads met email marketing campagnes als drijvende kracht.

Lees meer
iPhone schuin
iPad schuin

Optimalisatie van resultaat

Als samenwerkingspartner kijken wij met u mee naar de behaalde resultaten uit uw online marketing strategie, kijken wij mee naar uw planning van activiteiten en zorgen er samen met u voor dat de online activiteiten daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Op basis van de resultaten sturen wij bij in de online activiteiten, altijd in overleg en realiseren wij samen met u verschillende online marketing activiteiten die daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Optimalisatie van resultaat betekent voor ons

  • Duidelijk overzicht van online marketing activiteiten
  • Online marketing activiteiten voor een bepaalde (korte) periode
  • Continue bijsturen op basis van behaalde resultaten
  • Aanpassen van online marketing activiteiten op basis van behaalde resultaten

ONLINE MARKETING OPTIMAAL INZETTEN?

Bent u benieuwd welke online marketing kanalen u het beste in kunt zetten, hoe u een goede online strategie ontwikkelt?