Internet marketing strategie

Klanten en potentieel klanten oriënteren eerst op internet voordat zij contact opnemen met een bedrijf of een aankoop doen in een winkel of webshop. Goede vindbaarheid in zoekmachines, een goed werkende website en goede zichtbaarheid op social media is cruciaal. Wij helpen u met het ontwikkelen van een online marketing strategie waarbij het uitgangspunt is dat klanten en potentieel klanten naar uw site surfen en daar ook makkelijk een aankoop kunnen doen of een offerte aan kunnen vragen.

Online marketing strategie werkwijze

Door middel van brainstormsessies wordt een online marketing strategie ontwikkeld waarbij doelen en actiepunten duidelijk zijn en activiteiten daadwerkelijk uitgevoerd worden. Wij helpen een strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit op uw bedrijfsstrategie en doelen. Een langdurige samenwerking is daarbij het uitgangspunt om ook naar de toekomst toe de online marketing strategie verder te optimaliseren en verfijnen.

Online marketing strategie ontwikkelen

Door onze ervaring met online marketing en e-commerce zijn wij in staat om een online marketing strategie te ontwikkelen die resulteert in:

  • Groter online bereik
  • Optimale inzet van online kanalen
  • Meer online conversies
  • Online marktbewerking
  • Online leadgeneratie

HEEFT U EEN MAATWERK PROJECT?

Bent u benieuwd hoe u optimaal gebruik kunt maken van het internet, welke online kanalen voor u interessant zijn en hoe u meer online conversies realiseert?