Vincent van DoornBinnen 30 Knots houd ik mij bezig met accountmanagement en het ontwikkelen van email marketing strategiën en online marketing strategiën voor onze klanten en voor onze webshops. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het water te vinden om te gaan kitesurfen of zeilen. Een andere hobby van mij is rijden op mijn motor. vincent[at]30knots.nl/
Vincent van Doorn
Owner
Joanne LampenBinnen 30 Knots houd ik mij bezig met de opmaak van nieuwsbrieven en templates. Op basis van de logo’s en look en feel van de website bouw ik een unieke maatwerk template voor een originele nieuwsbrief en email marketing campagnes. Voor onze webshops voeg ik regelmatig nieuwe producten toe en plaats ik content op social media. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen en kitesurfen of rijd ik rond op mijn motor. joanne[at]30knots.nl/
Joanne Lampen
Co-owner
iPad + iPHone

Ontstaan van 30KNOTS

30Knots E-commerce & E-mailmarketing is opgericht door Vincent van Doorn. Vincent is internetondernemer en heeft een sterke passie voor internetmarketing, email marketing en E-commerce. Na de oprichting van Biertap-shop.nl en gewerkt te hebben voor verschillende werkgevers en opdrachtgevers heeft Vincent besloten zijn kennis en ervaring in te zetten voor MKB bedrijven om MKB ondernemers te helpen succesvoller te worden op internet.

Met een team van specialisten helpt 30 Knots MKB ondernemers nu met email marketing en andere aspecten van online marketing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van internet marketing en email marketing en delen wij waardevolle tips & tricks.

* We gebruiken je email-adres alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief