Marketing Automation

De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste ontvanger. Met het koppelen van verschillende systemen als basis bent u in staat om leads te genereren online, makkelijker in contact te blijven met bestaande maar ook met nieuwe klanten en te leren wat er speelt bij uw klanten en die kennis om te zetten naar slimme campagnes. Dat is de kracht van marketing automation.

Marketing Automation strategie

Door middel van brainstormsessies en met uw huidige strategie als uitgangspunt wordt een marketing automation strategie ontwikkeld met duidelijke doelen en actiepunten waarbij wij stapsgewijs te werk gaan in het opzetten van campagnes zodat de actiepunten ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Een langdurige samenwerking is daarbij ons doel om u ook naar de toekomst toe op basis van behaalde resultaten en inzichten te helpen nieuwe marketing automation campagnes op te zetten.

 

Ervaren marketing automation specialisten

Door onze ervaring met marketing automation die wij hebben opgedaan bij onze webshops en natuurlijk ook onze klanten zijn wij in staat om ook voor uw bedrijf slimme marketing automation campagnes op te zetten die resulteren in

  • Meer (online) conversies
  • Continue stroom van bezoekers naar uw website
  • Meer inzicht in behoeften van uw klanten
  • Online leadgeneratie

Copernica gecertificeerd partner

Wij zijn gecertificeerd partner van Copernica. Met de Copernica Marketing software zijn wij in staat om slimme marketing automation en email marketing campagnes op te zetten. Marketing automation campagnes, email nieuwsbrieven, landingspagina’s en enquetes allemaal in een krachtige software tool. Door de uitgebreide mogelijkheden om Copernica aan andere systemen te koppelen ontstaan er mogelijkheden om zeer geavanceerde campagnes op te zetten.

HEEFT U BEHOEFTE AAN GROEIEN MET MARKETING AUTOMATION?

Bent u benieuwd hoe u marketing automation in kunt zetten, de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste ontvanger kunt krijgen?