Leadgeneratie online

Website bezoekers transformeren naar leads en leads omzetten naar klanten. Het goed inzetten van email marketing gaat verder dan alleen het verzenden van digitale mailings. Het genereren van online leads met email campagnes als drijvende kracht is een waardevolle toevoeging van email marketing die niet mag ontbreken in een online marketing en email marketing strategie.

Leadgeneratie strategie

Op basis van uw online marketing strategie en email marketing strategie ontwikkelen wij samen met u ook een leadgeneratie strategie. Een leadgeneratie strategie met duidelijke doelen en actiepunten. Relevante content creëren en delen is hierbij een zeer belangrijk element. Als samenwerkingspartner weken en denken wij met u mee om relevante content te blijven creëren en voort te bouwen op content die goed aanslaat. Ook hierbij geldt weer dat een samenwerking voor de lange termijn voorop staat.

Ervaren leadgeneratie specialisten

Door de vele online marketing trajecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten hebben wij veel ervaring opgedaan met leadgeneratie voor zowel websites als webshops. Op basis van deze ervaring zijn wij in staat om een leadgeneratie strategie te ontwikkelen die resulteert in:

  • Online leadgeneratie
  • Creëren van relevante content
  • Extra conversiepunten in uw website
  • Genereren van nieuwe klanten online

HEEFT U BEHOEFTE AAN MEER LEADS?

Bent u benieuwd hoe u meer leads kunt genereren online, hoe u relevante content kunt creëren en delen voor extra website bezoekers en zo meer leads genereert?